Jongeren maken zelf een gezonde maaltijd + inloopavond (jongeren 16-26 jaar)

24 februari-17:00 - 22:00

SWD wil jongeren stimuleren om gezamenlijk gezonde maaltijden te maken zodat zij dit in de toekomst zelf kunnen als zij bv. een eigen huis krijgen, uiteraard wordt het klaar gemaakte eten ook gezamenlijk met de aanwezige jongeren opgegeten.

SWD wil deze leerzame activiteit 1 x per 3 weken laten plaatsvinden, het klaar maken en koken van de gezonde maaltijd zal elke keer door 3 jongeren verzorgd worden, er zal gerouleerd worden met elke keer nieuwe jongeren die de maaltijden verzorgen.

Deze activiteit zal plaatsvinden in J.C. De Border en zal van 17:00 uur tot 19:00 uur duren, jongeren die mee willen doen, of mee willen eten, moeten zich wel van te voren opgeven bij SWD.

Opgeven kan bij onze vrijwilligers, via een WhatsApp, of via een mail naar stichtingwelbevindendelft@gmail.com.

Evenement Categorie:

Bekijk de site van Organisator