Buikschuifbaan – Tobbedansbaan (J.C. De Border Summer Vibes)

16 juli 2022 12:00 - 17:00

In de zomervakantie organiseert SWD weer leuke wijkgerichte activiteiten rondom J.C. De Border, in de eerste week komt er een buikschuifbaan van 19 meter en een tobbedansbaan van 18 meter.

Glij samen met je vrienden onder de palmbomen door en beleef de ultieme strand ervaring. Glij zo snel mogelijk, maar niet geniet wel van je uitzicht onderweg anders mis je het zomerse gevoel.

De Tobbedansbaan is het ideale racespel voor jou en je vrienden. Kom als snelste over de finish, of houd een estafette: de Tobbedansbaan staat hoe dan ook garant voor snelheid en ongelofelijk veel lol. Maar wat moet je doen? Het concept is eenvoudig! Eerst beklim je de Tobbedansbaan helling en vervolgens glijd je van de waterbaan in een tobbe.

Evenement Categorie├źn: