Stormbaan Take Out + Stormbaan Battle

30 juli 2022 12:00 - 17:00

In de zomervakantie organiseert SWD weer leuke wijkgerichte activiteiten rondom J.C. De Border, in week drie komt er een Stormbaan Take Out 17,5 meter en Stormbaan Battle .

Stormbaan Take Out, hierin kruip je onder het net, vind je de weg door de obstakels en kruiptunnels waarna je tegen de hangende ballen aanknalt. Spring door de ringen en probeer zo snel mogelijk door de muren heen te komen. De Take Out Stormbaan heeft het allemaal in zich.

Stormbaan Battle, vanaf de start moet je gelijk door de horizontale pilaren klauteren, waarna dit wordt gevolgd met een eerste beklimming. Als je hier als eerste beneden bent volgen er vier verschillende obstakels, waaronder pilaren, X-bogen en horizontale pilaren. Heb je deze obstakels weten te omzeilen? Ga dan als laatste door de tunnels heen en kom als eerste over de finish.

Evenement Categorie├źn: