Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Surfplank Rodeo + Pitch Burst + Buikschuifbaan 23 meter + BBQ

14 augustus 2022 12:00 - 19:00

Gratis

In de zomervakantie organiseert SWD weer leuke wijkgerichte activiteiten rondom J.C. De Border, in week 5 komt er een Surfplank Rodeo, de Pitch Burst is weer aanwezig, er is een buikschuifbaan van 23 meter, en aan het einde van de dag is er een BBQ.

Koffie, thee, water, limonade, en wat lekkers zijn gratis.

Voor de BBQ wordt er een bijdrage van € 1,50 gevraagd per portie, 1 portie per persoon en op=op, bonnen verkrijgbaar bij het horecapleintje.

1 portie is, 2 stokjes kip saté met salade en stokbrood, 1 hamburger (rund), 1 worst (kip).

 

 

Houd je balans surfend op de hoge golven van het Rodeo Surfboard! Wie kan het langst blijven staan op het surfboard? Heb jij de balans in je om lekker te genieten op de golven? Voel je uitgedaagd en stap de arena in voor een onvergetelijke ervaring op het Rodeo Surfboard. Het surfboard zal steeds sneller gaan, kun jij de uitdaging aan om het water te temmen!?

 

Een geweldige waterattractie is deze Koude douche, of ook wel Pitch Burst genoemd. Plaats een ballon gevuld met water in de mand, en laat iemand op de stoel plaatsnemen. Probeer met de tennisballen  of bal het rood/witte bord op het spel te raken. Gooi je raak, dan zal het spel de ballon laten klappen, en krijgt diegene op de stoel een echte Koude douche. Een zeer leuke activiteit die je kunt combineren met andere leuke spellen met of zonder water.

Gegevens

Datum:
14 augustus
Tijd:
12:00 - 19:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
,

Organisator

StichtingWelbevindenDelft
Telefoon:
0642210442
E-mail:
stichtingwelbevindendelft@gmail.com
Bekijk de site van de organisator

Locatie

J.C. De Border
Abtswoude 2
Delft, zuid-holland 2624RD Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0642210442