TANTHOF BEACH EDITIE 5, VAKANTIEGEVOEL.

21 augustus 2021 2022 13:00 - 18:00

Op zaterdag 21 augustus organiseert SWD Tanthof Beach editie 5, Vakantiegevoel.

Uiteraard hopen wij weer op een mooie en zonnige dag, zodat u een heerlijk vakantie gevoel zult ervaren rondom J.C. De Border.

Deze activiteiten dag zal voor alle leeftijden toegankelijk zijn, de laatste weken weten veel jeugd, maar ook veel meer volwassenen, en ouderen,  ons te vinden.

Maak kennis, ontmoet, en verbind met elkaar.

Omdat iedereen, jong én oud, zo ontzettend enthousiast was na editie 3 waterfestijn met de buikschuifbaan, hebben wij besloten om deze nog eenmaal te plaatsen, dit maal van Springkussenverhuur de Stuiterbal.

Ook zullen er op deze dag andere leuke spellen te spelen zijn zo is er een mini midgetgolf baan, onze jeu de boules baan, je kan klittenband ballen gooien, badmintonnen, Beach tennissen, en er zullen weer waterpistolen en relaxt baden aanwezig zijn,

Alles is weer in Beach Style en voor gratis drinken en een ijsje wordt deze dag gezorgd door SWD.

Wij hopen jullie aanstaande zondag te zien bij onze 5e editie van Tanthof Beach, ‘Vakantiegevoel’, en spreek ons gerust aan als u informatie wilt betreft Stichting Welbevinden Delf in J.C. De Border, of als u andere vragen of informatie wil.

21 augustus 2021
Evenement Categorieën: