Tanthof beach Luxe Lunch

26 juli 2021 2022 11:30 - 15:00

De 2 editie van Tanthof beach staat alweer op de planning voor aanstaande zondag 1 Augustus.

SWD organiseert een lunch middag voor mensen uit de wijk Tanthof die wel wat gezelschap kunnen gebruiken of die wel een luxe lunch verdienen.

VOORWAARDEN:

Je mag 1 persoon opgeven waarvan je denkt dat deze wel wat extra gezelschap en een heerlijke lunch kan gebruiken.

*Bijvoorbeeld iemand die lang alleen thuis heeft gezeten in de Covid-19 periode

*Bijvoorbeeld een mantelzorger die wel een luxe lunch kan gebruiken.

*Bijvoorbeeld iemand die het niet breed heeft of zijn werk is kwijtgeraakt door COVID-19

Ken je zo iemand, een buurtbewoner, familielid, vriend/in of kennis, geef hem/haar dan nu op.

Het leukste zou zijn als er tieners of jongeren iemand opgeven, dan helpen met uitserveren en uiteraard ook gezellig aan tafel mee te lunchen.

Deze middag geldt voor alle leeftijden.                                                                                                        Graag wel een reden van opgave geven (dit is en blijft uiteraard vertrouwelijk).

Iemand opgeven (en jezelf) kan via: stichtingwelbevindendelft@gmail.com

De middag zal, bij mooi weer, plaatsvinden naast J.C. De Border. Mochten de weersomstandigheden niet goed zijn, dan zal de luxe lunch binnen plaatsvinden.

Aanvang 11.30

Na de lunch is er nog gelegenheid voor een kopje koffie en een potje jeu de boules of iets anders.

26 juli 2021
Evenement Categorieën: