Wipe Out Sweeper – Bungee Run (Border Summer Vibes)

23 juli 2022 12:00 - 17:00

In de zomervakantie organiseert SWD weer leuke wijkgerichte activiteiten rondom J.C. De Border, in week twee komt er een Wipe Out Sweeper en ook is er een bungee run.

De Wipe out Sweeper is een ideale manier om competitie en plezier met elkaar te combineren. Zowel toeschouwers als deelnemers zullen hier veel plezier aan beleven. Het idee is dat deelnemers plaatsnemen op de paal en de ronddraaiende armen weten te ontwijken. De persoon die de wipe out baan bediend heeft de mogelijkheid de snelheid te verhogen, dus pas op!

Bij de Bungee run laat je je door niets en niemand tegenhouden en win je het van het elastiek en je tegenstander. Wie het plakkertje het verst plakt in de Bungee Run krijgt de punten. Maar let op: het elastiek van de Bungee Run geeft zich niet zomaar gewonnen. (

Evenement Categorie├źn: