Jongeren J.C. De Border tonen hun waardering voor SWD met surprise party en groot cadeau.

Jongeren Nieuws

Vrijdagavond na de karaoke avond en het afsluiten van J.C. De Border is SWD op een zeer aangename wijze verrast door de jongeren, bij thuiskomst bleek dat de jongeren en een aantal vrijwilligers een surprise party hadden georganiseerd, dit als blijk van waardering voor alles wat SWD tot nu toe voor deze jongeren en J.C. De Border hebben betekent.

Toen Patrick en Vanessa van SWD thuis aankwamen na een zeer gezellige avond in J.C. De Border en de huiskamer deur opendeden schrokken zij zicht rot, alles was versiert met slingers, confetti, en ballonnen, en daar zaten ineens wel 25 jongeren die keihard juichte toen zij binnen kwamen lopen.

De jongeren hadden Patrick en Vanessa in de maling genomen door te zeggen dat zij een feestje hadden bij 1 van de jongeren thuis i.p.v. in hun huis.

Waar Patrick normaal gesproken graag het woord neemt als woordvoerder van SWD moest hij deze keer luisteren naar Petra die als vrijwilliger van SWD het woord nam, zij vertelde dat de jongeren dit al ander halve maand hadden voorbereid en hadden stilgehouden.

Zij vertelde dat de jongeren met het organiseren van deze avond een grote blijk van waardering wilde geven aan Patrick en Vanessa voor alles wat er in de afgelopen 10 maanden voor hun is bereikt in, en met J.C. De Border, zij vertelde dat de jongeren het zeer waarderen dat ze dit puur op vrijwillige basis doen en al hun vrije tijd erin steken.

Nadat Petra klaar was werd er een dienblad met een grote kaart, een fles Asti, een fles Bacardi, en twee ondersteboven gezette mokken klaargezet, Patrick moest als eerste de kaart pakken en hem hardop oplezen, dit was een kaart uit naam van alle jongeren.

Het bericht op de kaart greep zowel Patrick als Vanessa behoorlijk aan en zij waren zichtbaar geëmotioneerd, wat een mooie tekst en blijk van waardering van de groep jongeren waar SWD dit voor doet, niets is mooier dan deze erkenning te krijgen van de doelgroep.

Na het lezen van de kaart was het tijd om de flessen van het dienblad te pakken en te proosten, althans dat dachten Patrick en Vanessa, nadat zij de flessen van het dienblad hadden gepakt moesten ze van iedereen de ondersteboven gezette mokken omdraaien, toen Patrick en Vanessa dit deden schrokken zij nog meer.

Alle jongeren en aantal vrijwilligers uit J.C. De Border hebben zonder dat Patrick en Vanessa dit wisten onder elkaar een donatiepotje gemaakt en een zeer groot bedrag opgehaald, hiermee hebben zij Patrick en Vanessa een reis aangeboden die zij met ze tweeën moeten gaan maken van de jongeren aangezien zij al hun tijd in J.C. De Border en de jeugd steken.

Dit super mooie cadeau leidde tot tranen bij zowel Patrick als Vanessa, dit had natuurlijk echt niet gehoeven want zij doen dit graag en met volle overtuiging, maar wat een mooi gebaar van onze jongeren, na de tranen, een kleine speech van Patrick, en iedereen persoonlijk te hebben bedankt, kon er worden geproost.

Patrick, Vanessa en heel SWD zijn zo ongelooflijk trots op de groep jongeren die wij elke week zien bij J.C. De Border. Het is dan ook fijn om te zien dat de jongeren ook trots zijn op de dingen die SWD allemaal voor hen doet.

Donate € -