Grote opkomst bij het eerste Tanthof Beach evenement bij J.C. De Border.

Nieuws

Gister was het dan zover, de eerste van zes edities Tanthof Beach, en wat een opkomst, over de hele dag geteld zijn er bijna 150 bezoekers langs geweest, kinderen van jonge leeftijd, tieners, jongeren maar ook ouders en ouderen kwamen een kijkje nemen.

De dag begon erg vroeg met het opbouwen en versieren van alles rondom J.C. De Border, de jeu de boules baan, en de voetbalkooi, uiteraard was alles in Beach stijl met palmbomen, zee, strand, enz. de Beach surf simulator in de voetbalkooi, en DJ Marvinski voor de muziek.

Nog voordat we alles hadden opgezet en versierd stonden de bezoekers al klaar om te beginnen, het was dan ook snel druk en de voetbalkooi waar de surf simulator in stond stroomde dan ook snel vol, ook toen Luciano`s ijssalon om 13:00 uur kwam met hun ijskar, stond er gelijk een lange rij voor een heerlijk ijsje.

Het was leuk om te zien dat van alle activiteiten spullen gretig gebruik werd gemaakt, zo hadden we de tafeltennistafel, Beachtennis rackets, en badminton rackets in de voetbalkooi, een tafelvoetbaltafel buiten de voetbalkooi, en werd er ook veelvuldig gebruik gemaakt van onze net nieuwe jeu de boules baan.

Ook was het fijn om te zien dat er veel ouders met kinderen waren, en dat ouders van tieners die onze activiteiten bezoeken een kijkje kwamen nemen, uiteraard kregen niet alleen de jeugdige bezoekers een ijsje van Luciano`s, maar werd ook aan de ouders een ijsje aangeboden.

Later in de middag waren ook de oudere tieners en jongeren ontwaakt en kwamen ze allemaal een kijkje nemen, uiteraard wilde veel van hen ook wel even op de surf simulator staan, toen de meeste waren geweest gingen de twijfelaars ook overstag en deed uiteindelijk iedereen mee.

Het was dikke pret en de jongeren mochten zelfs even zelf aan de knoppen van de surf simulator zitten terwijl hun maatjes op de surfplank stonden of zaten, ook de meiden hadden veel plezier en gingen soms met ze drieën op de surfplank wat tot hilarische momenten leidde.

Het eerste Tanthof Beach weekend was dus een groot succes met bezoekers van alle leeftijden, van jong tot oud, met alleen maar gezelligheid, en leuke momenten, SWD wil dan ook alle bezoekers bedanken voor de grote opkomst, hopelijk was het voor jullie net zo`n top dag als voor ons.

Ook wil SWD alle vrijwilligers (Lowie, Jeremy, Meta, Kelly, Michel, Naomi, en Luciano) bedanken die dit mede mogelijk hebben gemaakt en tijd vrij hebben gemaakt om ons te helpen, wij willen ook Bounce & more bedanken voor de goede service en gezelligheid bij de surf simulator, en ijssalon Luciano`s voor het heerlijke ijs.

Van 24 juli t/m 29 augustus zal SWD elk weekend een grote activiteiten dag organiseren.

Kijk hier voor alle foto`s in het foto album.

Wilt u een bedrag doneren voor het continueren van onze activiteiten voor de jeugd of andere activiteiten, dan kunt u op onderstaande link drukken en zelf uw gewenste bedrag invullen.

Donate € -