Kerstboom op het Bikoplein

Nieuws

Kerst 2020, in samenwerking met Biko Boeit, Delft voor elkaar, gemeente Delft, en Groenrijk Rijswijk heeft Stichting Welbevinden Delft middels een maatschappelijk betrokken project, na 8 jaar eindelijk weer een kerstboom op de Bikolaan gerealiseerd.

Kinderen van groep 4, 5, en 6 van basisscholen ‘De Bonte Pael’ en ‘De Waterhof’ kregen kerstballen die zij konden vullen met wensen, deze wenskerstballen werden samen met de kerstman, de schooljuf, en bewoners van de Bikolaan in de kerstboom gehangen.

1 van de kinderwensen zal na de lockdown nog in vervulling worden gebracht.

Burgermeester van Delft, Marja van Bijsterveld zou ook samen met de schoolkinderen een kerstbal in de boom komen hangen, helaas moest zij dit afzeggen i.v.m. de aangescherpte corona maatregelen die een dag voor haar komst werden afgegeven door het kabinet.

Ook hebben een aantal cliënten van Perspectief, een aantal bewoners van de Bikolaan, en zelfs de jeugd uit de wijk, geholpen met kerstballen in de boom te hangen.

Het was een zeer geslaagd project met heel veel positieve geluiden van bewoners van de Bikolaan en uit de wijk, van de basisscholen, van Perspectief, de winkeliers, gemeente Delft, en Vidomes.Bedankt Delft voor elkaar, gemeente Delft, en Groenrijk Rijswijk dat we dit samen hebben kunnen realiseren, het was een enorm succes.

Mocht je willen doneren voor onze activiteiten voor de jeugd, scan dan de QR-code hieronder.