Mooie samenwerking tussen SWD en Delft voor Elkaar bij buurt BBQ op de Bikolaan.

Nieuws

Afgelopen woensdag was er een leuke buurt BBQ op de Bikolaan, een initiatief vanuit de werkgroep Biko Boeit en gerealiseerd door Delft voor Elkaar met hulp van SWD, Biko Boeit is een vangnet in de wijk Tanthof met verschillende organisaties die hierin participeren.

De dag begon bewolkt en hier en daar een spatje regen. Met het opbouwen van de activiteit was het gelukkig droog en kon de BBQ al om 13:00 uur aangestoken worden.

Het werd steeds drukker en veel buurtbewoners kwamen even kijken waar de lekkere BBQ geur vandaan kwam. Ontzettend leuk dat er veel animo was en sommigen langskwamen voor wat gezelligheid en eten. De ondernemers uit de Bikolaan waren ook bereid om eten en producten te sponsoren, dank hiervoor.

Tussen het BBQ `en door kwamen er aardige regenbuien naar beneden, maar dat mocht de pret niet drukken. Gelukkig duurde de regenbuien niet zo lang en konden we al snel weer verder met deze buurtactiviteit en scheen de zon weer.

SWD denkt dat iedereen terug kan kijken op een mooie geslaagde dag met veel verbinding in de wijk en mooie samenwerkingen.

Een buurtbewoner had als bedankje voor alle vrijwilligers een doosje chocolade gekocht. Ontzettend mooi gebaar en fijn dat de vrijwilligers worden gewaardeerd.