Een fantastische tiener middag met Clinic boogschieten bij Outdoor-Delft

Tieners

Vanmiddag heeft Stichting Welbevinden Delft in samenwerking met Outdoor-Delft een Clinic boogschieten georganiseerd op het terrein van Outdoor-Delft aan de Rotterdamseweg.

Het was weer een zeer geslaagde activiteit voor tieners van 10 tot 16 jaar uit de wijk Tanthof, de maximale inschrijving van 18 tieners werd met gemak gehaald, en de activiteit zat dus vol.

Een groepje tieners ging samen met onze begeleiders op de fiets vanuit De Border naar Outdoor-Delft, een andere groep tieners kwam op eigen vervoer.

Het was gelukkig een mooie zonnige dag en alle tieners genoten zichtbaar, eerst even oefenen met de pijl en boog, waarna de tieners als echte Robin Hood`s te werk gingen.

Sommige tieners oefende samen met elkaar op verschillende boogschietbanen en ook was er een wedstrijdje tussen een groepje jongens en meiden, dit wedstrijdje werd gewonnen door de meiden.

Aan alle tieners was duidelijk te zien dat zij het erg naar hun zin hadden en ook wij van Stichting Welbevinden Delft zij blij dat onze activiteiten druk bezocht worden en tieners weer kunnen laten genieten.

De activiteit Clinic boogschieten is gesponsord door Outdoor-Delft waarvoor Stichting Welbevinden Delft uiteraard zeer dankbaar is.

De foto reportage van de activiteit Clinic boogschieten, kan je hier vinden.

Mocht je willen doneren voor onze activiteiten voor de jeugd, scan dan de QR-code hieronder.