Kerststukjes maken met tieners, jongeren en volwassenen uit de wijk, voor wijkbewoners.

Jongeren Ouderen Tieners

Vroeg in de middag is de grote tafel in J.C. De Border gereed gemaakt door onze vrijwilligers met allerlei leuke kerstversieringen en kersttakjes om de kerststukjes van te maken. Alle tieners deden vanmiddag gezellig mee, ook waren er gezellig 2 leden van de Delftse politieke partij Hart voor Delft, die graag hun steentje bij wilde dragen en kerststukjes hebben gemaakt voor bewoners van het Abtswoudehuis (Dagelijks Leven) en St. Perspektief. De tieners mochten hun kerststukje mee naar huis nemen en ze mochten er 1 maken voor wijkbewoners, de meeste tieners lieten hun kerststukjes achter om mee te geven aan SWD om ze naar de wijkbewoners te brengen.

Sonja heeft, net zoals verleden jaar, weer 2 mooie kerststukken in onze vijver geplaatst, wat een mooi gebaar en de kerststukken staan er weer mooi bij met kerstverlichting en al.

In de avond hebben de jongeren ook nog gezellig kerststukjes gemaakt, er zitten weer mooie creaties bij en iedereen deed zijn best, ondertussen was er natuurlijk ook tijd om te chillen en gamen.

In totaal zijn er zo’n 50 kerststukjes gemaakt voor de bewoners van Perspektief, Abtswoudehuis en een aantal bewoners uit de wijk die wel een leuk kerststukje konden gebruiken.