Lasergamen, een stormbaan, cupcakes, en happy stones bij de 4e editie van J.C. De Border Summer Vibes.

Jongeren Nieuws Ouderen Tieners

Gister, zondag 7 augustus, organiseerde SWD alweer de 4e editie van J.C. De Border Summer Vibes, dit keer hadden we weer gratis activiteiten zoals lasergamen, een stormbaan, cupcakes maken, happy stones verven en nog een aantal leuke kleine activiteiten.

Het weer zat ook gister mee net als bij de vorige edities, de zon scheen de gehele dag, er kwamen dan ook weer veel bezoekers op de activiteit af, en ook gister zaten er weer veel groepjes mensen rondom het terrein op het gras te genieten van de zon en ambiance, er waren veel jeugd, ouders, en ook weer veel ouderen.

Bij het lasergamen had SWD gevraagd of Rick van Haaglanden Beweegt, waar we vaker mee samenwerken, ons wilde helpen, samen met Marlon van attractieverhuur TimTom hebben zij met veel enthousiasme het lasergamen verzorgd in de voetbalkooi naast J.C. De Border.

Iedere keer werd er met 2 teams van 6 personen een wedstrijdje gespeeld en er waren allerlei obstakels in de voetbalkooi geplaatst waar je je achter kon verschuilen, zowel jong als oud renden door het veld en schoot er op los, dit resulteerde in heel veel piepjes die je hoorde als iemand geraakt werd.

Op het gras naast de voetbalkooi hadden we dit keer een wat kleinere stormbaan staan waar veel jeugd op af kwam, zowel de aller kleinste als ook de tieners vonden het prachtig en klommen zicht door de stormbaan heen.

Ook bij het cupcakes maken was het erg druk, iedereen mocht 1 cupcake maken met leuke en lekkere versiersels, de 100 cupcakes die Kim`s Bakery voor SWD heeft gebakken waren dan ook allemaal op, het waren mooie creaties maar vooral erg lekker uiteraard.

Veel jeugd vond het leuk om de happy stones te schilderen en daar zaten ontzettend leuke creaties bij, er zijn dan ook veel happy stones er door heen gegaan, sommige happy stones zijn achter gelaten en die zullen we ergens neerleggen zoals ze zijn bedoeld.

Over de gehele dag heen zijn er ongeveer 250 bezoekers geweest, het was dus weer lekker druk en super gezellig, SWD heeft alleen maar blije gezichten gezien en veel leuke feedback gekregen, wat ons opvalt is dat we elke week weer veel nieuwe gezichten zien en het bereik steeds groter wordt.

Op naar de 5e editie waar we omdat het zo warm wordt de stormbaan hebben vervangen voor de buikschuifbaan van deze keer 23 meter lang en 2 banen, er kunnen dus wedstrijdjes gespeelt worden, ook is er de Pitch Burst, de Surfplank rodeo, de zwembadjes, en weer vele kleine activiteiten.

Uiteraard willen we al onze vrijwilligers, Marlon van TIMTOM, Rick van Haaglanden Beweegt, en onze vrijwillige EHBO ontzettend bedanken voor alle inzet, zonder onze groep vrijwilligers is dit alles niet mogelijk, ook willen we attractieverhuur TIMTOM en de DK Groep weer bedanken voor een mooie samenwerking en sponsoring.

Kijk onder de donatie banner voor alle foto`s en video`s die gemaakt zijn, mocht u niet op de foto willen staan meld dit dan via stichtingwelbevindendelft@gmail.com

Donate € -