Mooie nieuwe darthoek voor de jeugd in J.C. de Border.

Jongeren Nieuws Tieners

Afgelopen week is er hard gewerkt aan een nieuwe darthoek in J.C. de Border en graffitispuiter Marcel van Gent heeft er echt wat moois van gemaakt, SWD wilde graag een groot dartbord op de muur en dat is supergoed gelukt!

Samen met alle nieuwe dartspullen die zijn aangeschaft is er een onwijs mooie darthoek ontstaan waar de jeugd lekker een pijltje kan gooien, ook hebben wij van Ron’s Dartworld and more uit Den Haag die ons vaak sponsort een mooi shirt gekregen van Raymond van Barneveld waar SWD en de jeugd erg blij mee zijn.

De opgeknapte dart hoek is het startsein voor vele verbeteringen in J.C. De Border die in de aankomende tijd worden gerealiseerd, door een mooie donatie van Fonds 1818 aan Sportfondsen Welzijn Delft en SWD voor J.C De Border kunnen we deze verbeteringen uitvoeren en verouderde spullen vervangen voor nieuwe.

Uiteraard zijn SWD en Sportfondsen Welzijn Delft hier erg blij mee en willen Fonds 1818 ontzettend bedanken, zo kunnen we binnen in J.C. De Border weer mooi en aantrekkelijk maken voor alle jeugd die ons jongerencentrum komen bezoeken.

Wilt u ook doneren aan SWD, gebruik dan de banner hieronder.